Türkmenoğlu

DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ

DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ
21 Nisan 2021 15:56

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van’da Dijital Gösterim Merkezi kuruluyor.

23 Nisanda açılması planlanan Dijital Gösterim Merkezi Van Kent Meydanında ziyaretçilerini  ağırlayacak.

Kurulan Dijital Gösterim Merkezinde, İletişim Başkanlığı teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak, Türkiye’de farklı tarihlerde yaşanan olaylar hakkında kamuoyunu görseller ile bilgilendirecek.

Olaylarla ilgili farkındalık yaratma amacıyla yapılan bu çalışmanın, milli birlik ve beraberliği diri tutmaya katkı sunması hedefleniyor. 

Üç boyutlu hologram teknolojisinin kullanıldığı bu merkezde dijital gerçeklik videolarının yanı sıra, video haritalama teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler kamuoyunun dikkatine sunulacak. Dijital Gösterim Merkezi bir yıl boyunca Kovid-19 tedbirlerine özen gösterilerek ziyaretçilere açık olacak.

Yorum Ekle

kod


Adres: Cumhuriyet Caddesi İş Bankası Karşısı İşlek İş Merkezi Kat:1 No:1 İpekyolu / VAN